2009. október 28., szerda

Selyemhernyó és a többiek

Benedek ötletei, fantáziája gyakran szórakoztató néha bosszantó :)
-Selyemhernyókkal jött ment, egyre több lett belőlük, azaz fehér madzagokkal, vastag cérnákkal járkált, mondogatta, hogy selyemhernyók, tette őket ide oda, játszott a madzagokkal és a játékállatokkal együtt...a mi hibánk, hogy nem jutott eszünkbe utánajárni honnan jönnek ezek a "selyemhernyók" -Régóta van egy kárpitozott matracunk, amit, egyfajta vendégágyként, pótágyként használunk...hát ebből szedegette ki a madzagokat
-Nekünk, most, hogy jött az ősz, hűvösebbek a napok sem kell hideg kilincsekhez érnünk, Benedek ujjbábokat húzott a lakás kilincseire-kilincsmelegítőként, a legtöbb helyen polip van.
Legtöbbször sziveket, virágokat rajzol mostanában, Nekem, elhalmoz a szeretetével. Sokat ír számokat, ez foglalkoztatja mostanában. Nagyon féltékenyek egymásra ezen az ovis szünetes héten, küzdenek azért, hogy nehogy bármiben kevesebbet kapjanak, mint a másik. Eszter kruppos volt a múlt két éjjel. Máskülönben béke van, szeretjük egymást, szeretünk együtt lenni. Lassú nyugodt hetünk van, megpihenés még a következő, karácsonyig tartó hajrában. Jövő hét már nagyon mozgalmas lesz. Eszter talán kipróbálja a két éves kora óta vágyott balettet. Kíváncsi vagyok, hogy a valóságos találkozás során is annyira tetszeni fog neki.

2 megjegyzés:

Kóczi Csilla írta...

Élvezzétek ki ezt a hetet, még több, mint a fele hátravan! Ez a kincsmelemgető kesztyű pedig egyszerűen frenetikus!

Kóczi Csilla írta...

Na ezt jól elkapkodtam. Kilincsmelengetőt szerettem volna írni.